1. Odprto prvenstvo Slovenije v mini odbojki U-11 Iskra AMS

Šempeter, 5. januar 2019

V soboto, 5. 01. 2019 je Odbojkarski klub Šempeter organiziral 2. Odprto prvenstvo Slovenije v mini odbojki U-11 za deklice in dečke rojene leta 2008  in mlajše.

V Šempetru, Grižah in Braslovčah je na dvanajstih igriščih tekmovalo 42 ekip iz Slovenije. Skupaj je bilo aktivnih preko 400 mladih odbojkaric in odbojkarjev. Prav vse tekme so se odvijale v duhu fair-playa, zato je bil glavni cilj turnirja s tem že dosežen. Igrala se je  zelo kakovostna odbojka, nagrajena z bučnim navijanjem staršev in navijačev posameznih ekip.

Pri deklicah je v konkurenci 30 ekip prvo mesto osvojila ekipa Hotel Mangart (Formula Formis), druga je bila ekipa Braslovče, tretjega mesta pa se je veselila domača ekipa SIP ŠEMPETER.

SIP Šempeter

SIP Šempeter

Pri dečkih je na turnirju nastopalo 12. ekip. Zmagovalec turnirja je bila ekipa Maribor, druga ekipa Fužinr in tretja ekipa Braslovče. Pokale in kolajne sta podelila predstavnik generalnega pokrovitelja turnirja ISKRA AMS  Boštjan Pražnikar in Matej Sitar iz enote za šport iz ZKŠT Žalec.

Tekme so sodili sodniki DOS Žalec in klubski sodniki OK Šempeter. Sodniki so svoje delo opravili zelo dobro.

V Šempetru so ponovno dokazali, da so odlični organizatorji in da se ne bojijo nobenega projekta, če pa je le ta podprt s številnimi pokrovitelji in donatorji, katerim se zahvaljujejo za pomoč, je seveda delo še veliko lažje.

Na koncu turnirja se je predsednik obeh Šempetrskih odbojkarskih klubov, Sebastjan Cilenšek vsem udeležencem zahvalil za udeležbo, ter jim čestital za prikazano igro in borbenost, ter hkrati vse skupaj povabil na 3. Odprto prvenstvo Slovenije v Mini odbojki 2020, ki bo 4. ali 11. januarja 2020.

Avtor: OK Šempeter

Vsi rezultati

Tudi na CEV smo opaženi