1. Odprto prvenstvo v mini odbojki U-11 Iskra AMS

Šempeter, 8. januar 2023

V nedeljo, 8. 01. 2023 je Odbojkarski klub Sip Šempeter organiziral 5. Odprto prvenstvo v mini odbojki U-11 za deklice in dečke letnik 2012  in mlajše.

V Šempetru, Prebold in Braslovčah je na štirinajstih igriščih tekmovalo 56 ekip iz Slovenije in Hrvaške. Skupaj je bilo aktivnih preko 540 mladih odbojkaric in odbojkarjev. Prav vse tekme so se odvijale v duhu fair-playa, zato je bil glavni cilj turnirja s tem že dosežen.  Igrala se je  zelo kakovostna odbojka, nagrajena z bučnim navijanjem staršev in navijačev posameznih ekip.

 

Pri deklicah je v konkurenci 40 ekip prvo mesto osvojila ekipa FORMIS, druga je bila ekipa NOVA KBM Branik, tretjega mesta pa se je veselila ekipa Kitro iz Varaždina (Hrvaška).

Pri dečkih je bilo v konkurenci 16. ekip. Zmagovalec turnirja je bila ekipa ŽUŽEMBERK, druga je bila ekipa BREZOVICE, tretja ekipa MERKUR MARIBOR in četrto mesto je osvojila domača ekipa SIP Šempeter. Pokale in kolajne je podelil, predstavnik generalnega pokrovitelja turnirja ISKRA  AMS in predsednik odbojkarskega kluba SIP Šempeter – Boštjan Pražnikar.

 

Tekme so sodili sodniki DOS ŽALEC in klubski sodnik OK SIP Šempeter. Sodniki so svoje delo opravili zelo dobro, tako da ni bilo na nobenem igrišču nobenih težav.

V Šempetru so ponovno dokazali, da so odlični organizatorji in da se ne bojijo nobenega projekta, če pa je le ta podprt s številnimi pokrovitelji in donatorji, katerim se zahvaljujemo za pomoč, je seveda delo še veliko lažje.

Na koncu turnirja se je strokovni vodja obeh Šempetrskih odbojkarskih klubov, Sebastjan Cilenšek vsem udeležencem zahvalil za udeležbo, ter jim čestital za prikazano igro in borbenost in hkrati vse skupaj povabil na 6. Odprto prvenstvo v Mini odbojki 2024«, ki bo prihodnje leto 7.1.2024.

 

Rezultati celotnega turnirja;

Dečki:

Deklice: