V času pandemije koronavirusa smo v OK Sip Šempeter ravnokar prejeli razveseljivo novico.

Odbojkarji SIP Šempetra so po odigranih 18. krogih zasedali odlično drugo (2.) mesto v drugi ligi. S tem so imeli štiri kroge pred koncem zagotovljene najmanj dodatne kvalifikacije za prvo ligo. Danes pa je prišlo tudi do dokončne odločitve iz strani OZS, da se končajo tudi tekmovanja v nižjih članskih ligah. OZS je tako sprejela sklep, da se upošteva lestvica po 18. krogih. Tako so Šempetrani končali prvenstvo na 2. mestu in bodo imeli možnost igrati v novi sezoni v 1B. ligi. Čeprav bi raje to dosegli na igrišču se žal v letošnji sezoni to ne bo zgodilo.

V tej priložnosti se zahvalimo generalnemu sponzorju podjetju SIP Strojna industrija d.d. in vsem sponzorjem, ter donatorjem, ki nas podpirajo in verjamejo v našo zgodbo. Prav tako pa seveda velik hvala sodelavcem, staršem, otrokom in navijačem, ki nam stojijo ob strani.

Šport (ODBOJKA), prijateljstvo, človeške vrednote, pozitivna miselnost so le delček našega uspeha, prijateljskega mozaika, katerega delimo z vami….

Čestitke vsem igralcem, trenerskemu štabu ter seveda našim najzvestejšim navijačem za zasluženo uvrstitev v 1B. DOL za moške za naslednjo sezono. Drugo leto se vrnemo še močnejši!

Ostanite doma in ostanite zdravi. Skupaj bomo zmogli. Vaš OK SIP Šempeter

Avtor: Petra Udrih

Lige: 2020/2021