Obrenovac, 08. december 2020

Pokal CEV – 1/8 finala

Odbojkarice SIP Šempetra, ki bodo nastopile v pokalu CEV, so pred današnjo tekmo 1/8 finala proti TENT Obrenovac, v dvorani SKC Obrenovac po včerajšnjem večernem opravile danes še jutranji trening.

Ekipa Tent Obrenovac, Srbske prvakinje so evropsko sezono začele v kvalifikacijah za ligo prvakinj, a proti italijanski ekipi Savino Del Bene Scandicci niso imele možnosti za presenečenje. Srbsko moštvo se je v osmino finala pokala CEV nato prebilo z zmago proti belgijskemu Asterix Avo Beverenu, medtem ko so si Savinjčanke napredovanje zagotovile po odpovedi nastopa finskega Polkky Kuusama.

“Mislim, da bo težko priti do pozitivnega rezultata. Glede na informacije, ki smo jih pridobili in mnenje srbskih trenerjev, ki jih poznamo, gre za najmočnejšo srbsko ekipo v zadnjih letih, ki se je glede na lansko sezono, v kateri je osvojila naslov prvakinj, še okrepila. Tent ima na vseh pozicijah zelo kakovostne igralke, kot ekipa dobro funkcionirajo. Priložnost bomo skušali iskati na račun dobrih začetnih udarcev. Videli bomo, kako bo, pustimo se presenetiti,” je ob prihodu v Obrenovac dejal trener Šempetrank, Beno Božič.

Tekmo, ki se bo pričela ob 17.00 uri in bo potekala brez gledalcev si lahko ogledate na povezavi https://youtu.be/pKTQyFokXCw.

Navijajmo za naša dekleta iz kavča !