Šempeter, 03. februar 2021

SIP Šempeter – Pro Volley 3:0 (15, 15, 16)

ŠD OŠ Šempeter, brez gledalcev, sodnika: Gojznik Smiljan, Novak Gregor

V tekmi 18. kroga sta se v Športni dvorani OŠ Šempeter med sabo pomerila trenutno tretje-uvrščena ekipa SIP Šempeter in osmo-uvrščena ekipa PRO Volley.

Ekipa PRO volley ima v zadnjem času veliko težav s poškodbami, tako da v Šempeter niso pripotovali s kompletno ekipo. Šempetrani so odločno vstopili v tekmo in z dobrimi servisi nasprotnika oddaljili od mreže. Niz je z zaključenim napadu zaključil Pokeršnik za 25:15.

Tudi v drugem nizu so Šempetrani hitro povedli za sedem točk 13:6. V napadu sta v tem delu igre prevladovala Pokeršnik in Hirci. Domači trener je v drugem delu niza dal priložnost za igro večini igralcev iz klopi, ki so uspešno pripeljali niz do konca in po napaki nasprotnika na servisu niz dobili 25:15.

V tretjem nizu je gostujoča ekipa na začetku niza uspešno držala priključek 7:7. V tem delo je gostujoča ekipa bila uspešna trikrat v bloku Murks. V drugem delu niza pa je ponovno domača ekipa prevladovala na servisu in v napadu, kjer sta bila najbolj uspešna Pokeršnik in Majcenovič-Zuka za zmago 25:16. Pri domači ekipi sta bila najbolj uspešna Pokeršnik z 17. in Hirci 12. točkami. Pri gostih pa je bil najuspešnejši Murks z 8. točkami.

Statistika