Pozdravljeni,

V času karantene ti ponujamo treninge za športnike, ki ti bodo pomagali ne le obdržati nivo pripravljenosti ampak tudi napredovati. Namesto naključnih youtube in instagram vaj, vojaških burpeejev in podobnih improvizacij treniraj kot se za resnega športnika spodobi in napreduj tudi doma. Ko se sezona nadaljuje oziroma pričnejo priprave na novo, boš pripravljen kot še nikoli doslej.

Naš klubski kondicijski trener Miha Drobnič se je povezal s Telekomovo platformo NEO, kjer bomo ponujali svoje vsebine za športnike.

Navodila so preprosta:
1. Greš na https://www.neo.io/
2. Izbereš brezplačno registracijo ali se prijaviš (če že imaš Telekomov račun)
3. Izbereš Vadi Doma v meniju zgoraj
4. Klikneš na Predvajaj
5. Levo izbereš kategorijo Za Športnike
6. Klikneš na izbrani trening – začneš s 1.
7. Vse je možno odpreti tudi na mobitelu, v izbranem brskalniku
8. Vsak trening izvedeš 2x na teden (PON-TOR-SRE-ČET-PET-SOB). V NED prosto.
9. Vsak teden bomo objavili 3 nove treninge, treningi se bodo nadgrajevali in stopnjevali zato začni na začetku. Skupaj bodo objavleni 3 sklopi po 9 treningov, predvidoma do konca maja, ko upamo, da se znova vidimo.

Za dodatne ideje, vsebine in vaje preveri tudi:

https://www.youtube.com/channel/UC48scBugLsdVdWL-hOuoYEA 

https://www.instagram.com/supertrening/

 https://www.supertrening.si/

Prosim, če posredujete svojim trenerjem, igralcem in staršem. Zadeve so primerne za vse izmed njih, kot je omenjeno, če je komu premalo si še doda, če je preveč, naredi serijo ali ponovitev manj. Kot vedno kvaliteta pred kvantiteto! Poleg tega pa ne pozabit na vse ostale stvari, ki vplivajo na vaš razvoj kot športnike: kvalitetna prehrana (vsak dan vsaj 3-5 vrst zelenjave in sadja!), zadosten in kvaliteten spanec (spanje po 00:00 je manj kvalitetno kot prej, naj bo cilj biti v postelji najkasneje ob 22:00) ter izvajanje tudi ostalih aktivnosti (branje, gledanje svojih in drugih tekem ter nastopov, analiza, vadba tehničnih elementov svojega športa = vsak dan)!

Srečno!

Za vprašanja smo na voljo, najbolje preko mejla ali instagrama @supertrening

Lep pozdrav,

SuperTrening Ekipa