Slovenj Gradec, 05. junij 2021

KADETINJE – 3. krog – skupina “3A”

Kadetinje SIP Šempeter I, pod vodstvom Simona in Mojce Božič, so v telovadnici Gimnazije Slovenj Gradec v 3. krogu DP osvojile prvo mesto v skupini “3A”. Že v nedeljo 06. junija  se bodo v ŠD OŠ Šempeter  v konkurenci ekip ATK Grosuplje, Braslovče I in Luke Koper na turnirju 4. kroga borile za eno od prvih dveh mest skupine “4A” ki vodita na finalni turnir.

Rezultati


Zreče, 05. junij 2021

KADETINJE – za mesta – 1. krog – skupina “F”

Varovanke Marovt Tomaža so v 1. krogu tekmovanja za mesta s porazoma proti  Weiler Volley Zreče in Celju zasedle 3. mesto v skupini “F”. Tekmovanje je potekalo v telovadnici OŠ Zreče.

Rezultati


Šempeter, 05. junij 2021

MALA ODBOJKA – 3. krog – skupina “3A”

Deklice SIP Šempetra v kategoriji male odbojke so na domačem parketu pod taktirko trenerke Mojce Božič proti ekipam Prevalje, Braslovče in ŽOK G.S.V. Ptuj z maksimalnim izkupičkom osvojile prvo mesto v skupini “3A”.

Rezultati


Šempeter, 06. junij 2021

KADETINJE – 4. krog – skupina “4A”

V organizaciji OK Spodnja Savinjska Šempeter je v ŠD OŠ Šempeter potekalo tekmovanje 4. kroga DP za kadetinje skupina “4A”. Za dve mesti, ki vodita na “Final 4” so se potegovale igralke iz OK Braslovče I, ATK Grosuplje, OK Luka Koper in SIP Šempeter I. Na zaključni turnir, ki bo 12. junija sta se zanesljivo uvrstili  ekipi iz Savinjske doline; Braslovče in SIP Šempeter I.

Rezultati