Šempeter, 19. junij 2021

Starejši dečki

2. krog – skupina “2B”

V drugem krogu tekmovanja za starejše dečke, so varovanci Majer Nika v domači dvorani z zmago 2:1 proti Krki in porazom 2:1 z ekipo Merkur Maribor zasedli tretje mesto v skupini “2B”.


Murska Sobota, 19. junij 2021

Mini odbojka

1.krog – skupina “B”

Najmlajši odbojkarji so to soboto odigrali prvi krog neuradnega DP. Ekipa dečkov v kategoriji mini odbojke je pod taktirko Pulko Milana v Murski Soboti slavila proti ŽOK Sobota in Merkur Maribor in se uvrstila na finalni turnir 20. junija v ŠD Lukna Maribor.


Maribor, 20. junij 2021

Mini odbojka

Finalni turnir

V ŠD Lukna  v Mariboru je potekal finalni turnir  v kategoriji mini odbojke na katerega so se prek kvalifikacij uvrstile naslednje ekipe: Merkur Maribor I, Merkur Maribor II, Nova KBM, Braslovče, Braslovče mini, Calcit I , Calcit II, SIP Šempeter, SIP Šempeter II, Ankaran, Fužinar SIJ Metal Ravne, Kekooprema Žužemberk, Vital rožice, Vital zvezdice, Murania Lendava in Brezovica.. V letošnji sezoni so imeli pravico nastopa igralci in igralke letnik 2010 in mlajši, ki so v tekmovanju nastopali skupaj (lahko tudi v mešanih ekipah).

Ekipa dečkov SIP Šempeter je z zmago proti Calcit Volley II in porazoma proti ekipama FužinarSijMetalRavne in SIP Šempeter II (deklice) osvojila končno 9. mesto.